Pertubuhan Silat Seni Gayong Malaysia Universiti Tenaga Nasional (PSSGM UNITEN)

GENGGAM.ANGKAT.YAKIN.WARAS.NGERI

Forum

Post Reply
Forum Home > General Discussion > t-shirt BARU!!!!

Hokage Keempat
Moderator
Posts: 52

bukak page 'Rekaan t-shirt baru'. korang tengok designnye...korang suka ke x? komen,jangan x komen!!!

December 12, 2008 at 12:03 PM Flag Quote & Reply

fkzionis
Member
Posts: 4

komen sketle pasal t-shirt, pasal abg mat dah suruh komen kan..

t-shirt yg round neck kaler hitam tu kalo takde stripe merah kat depan lagi ok, pasal for me la kan, kaler2 yg menonjol sgt cam kaler merah seelok2nye dikurangkan, takdela kontra sgt dgn warne hitam... yg ade koler tu mmg dah cun, mcm bendera terengganu.:D

December 25, 2008 at 10:13 AM Flag Quote & Reply

fkzionis
Member
Posts: 4

sket lagi.. kalo ade cmpur tulisan jawi sket on both t-shirt rasenye lagi brutal.. pndapat aku ler..hehe:D

December 25, 2008 at 10:19 AM Flag Quote & Reply

[email protected]
Moderator
Posts: 3

ermm...tul gak tp nak letak tulisan jawi kat baju koporat tu 

kat ne?

--


December 26, 2008 at 10:41 AM Flag Quote & Reply

[email protected]
Moderator
Posts: 3

ade design baru gak lg....tungguuuuuu...

December 26, 2008 at 10:42 AM Flag Quote & Reply

Hokage Keempat
Moderator
Posts: 52

aku tggu design baru ko.hehe...x saba rasenye nk tgk.pasni mesti gempaks nye la.

December 26, 2008 at 12:50 PM Flag Quote & Reply

Hokage Keempat
Moderator
Posts: 52

err..yg laen2 x nk komen ke?hehe...x meriah la cmni

December 26, 2008 at 12:51 PM Flag Quote & Reply

fkzionis
Member
Posts: 4

ade design baru ke... ok2, kita tunggu. tapi mat, gambar t-shirt baru tu kalo boleh upload yg saiz besar sket, tak brape jelas le part tulisan2 tu. hehehe

December 27, 2008 at 2:31 AM Flag Quote & Reply

`LaL`
Member
Posts: 2

huhu dak sekolah..komen...

skang...

haha tu je nak ckp

March 1, 2009 at 6:53 AM Flag Quote & Reply

Ketamblues
Member
Posts: 1

kalau orang luar dari uniten boleh beli ke

October 15, 2009 at 9:10 PM Flag Quote & Reply

Hokage Keempat
Moderator
Posts: 52

Ketamblues at 09:10PM on Oct 15, 2009

kalau orang luar dari uniten boleh beli ke

boleh je...tp sape nih...dari mane...n sape ek?


--

NuR MuHaMmAD BiN AdZMaN

October 21, 2009 at 1:47 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Aktiviti Akan datang

No upcoming events

Bilangan pelawat